TENDER HACKS BOEK

Home • Tender Hacks boek

Tender Hacks

Dit boek is niet voor jou als je een algemeen theoretische, strategische of juridische verhandeling over inschrijven op aanbestedingen zoekt. Die boeken zijn al een keer geschreven. Dit boek is wél wat voor jou als je op zoek bent naar praktisch ingestoken tips en trucs over inschrijven op aanbestedingen. Handigheden en handvaten die je makkelijk en snel bij elke inschrijving kan toepassen. Dingen die je nog weet als de tijdsdruk groot is en de wil om te winnen nog groter is.

Wil jij slim(mer) inschrijven en meer tenders winnen?

In 15 korte hoofdstukken beschrijft dit boek de basis en de trucs van het winnend inschrijven op aanbestedingen. Zoals Tender Valley dat doet. Kort, bondig en soms grappig.

Dus is een aanbesteding of tender voor jou onbekend terrein en weet je niet hoe je dat aan moet pakken? Zijn jij en je collega’s gewoon te druk met andere werkzaamheden om je bezig te houden met aanbestedingen? Of wil je gewoon je aanbestedingsproces verder professionaliseren en je scorepercentage vergroten? Lees dan vandaag nog dit door Tender Valley uitgegeven boek en maak morgen meteen gebruik van wat je geleerd hebt over het winnen van aanbestedingen.

"Een inspiratie voor iedereen die bezig is met tenderen."

“Tenderen is een echt vak. Karel Koppens slaagt erin om de basis van goed tenderen kort, helder, lichtvoetig en resultaatgericht te beschrijven. Hij voegt er als bonus zijn jarenlange ervaring als tenderaar aan toe, inclusief zijn fouten. Prettig om te lezen, handig om nog eens na te slaan en een inspiratie voor iedereen die bezig is met tenderen.”

Alfred de Weert | Directeur Tendermanagement

Contact

Locatie