De beste investering voor 2020?

In 2020 jouw tenderproces opzetten of verbeteren? Investeer dan in onze externe tenderdesk. Met ruim 40 jaar ervaring in sales en tenders bieden wij je veel meerwaarde met op maat gemaakte tenderprocessen, winnende strategieën en álle hulp bij de uitvoering daarvan.

MEER WINNEN? ERVAAR DE KRACHT VAN EEN ERVAREN TENDERTEAM.

Elements-model, de eerste stap naar succes.
Met het door ons ontwikkelde ELEMENTS-model analyseren we de cruciale stappen in sales, story-, brandkey, strategie, proces, competenties, concurrentie en cultuur. Daarmee geven we je inzicht per onderdeel en schrijven een plan van aanpak om jouw sales en aanbestedingen te optimaliseren.

MEER WETEN? VRAAG DAN NU ONS GRATIS E-BOOK AAN.

Jouw externe tenderdesk

Succesvol inschrijven op aanbestedingen is een vak. Wij ondersteunen account- en salesmedewerkers die niet dagelijks met aanbestedingen te maken hebben. Wij bieden ondersteuning aan organisaties die (tijdelijk) niet beschikken over een tenderdesk. Wij hebben alles in huis om aanbestedingen te winnen. Van strategie, bid management en het schrijven van winnende teksten tot aan de opmaak van tenderdocumenten. Altijd maatwerk en altijd flexibel.

INTERIM MANAGEMENT – BID MANAGEMENT – CONSULTING – TRAINING

Ons verhaal

Tenders en aanbestedingen worden steeds professioneler. Inkopers vragen steeds meer van de markt. Met ruim 40 jaar ervaring in sales en aanbestedingen kunnen wij jou als geen ander helpen om klantvragen volledig te doorgronden. We zorgen voor winst in aanbestedingstrajecten door het op orde brengen van het proces. Dat gaat verder dan omschrijven wat je doet, hoe je dat doet en hoe scherp je prijs is. 

Omdat niet alle organisaties dit zelf kunnen organiseren en uit te voeren, zijn wij Tender Valley begonnen. Wij helpen organisaties met het winnen van aanbestedingen. Het inschrijven op een aanbesteding is in onze ogen de eindfase van het salesproces, niet het begin. Wij zijn strategisch en creatief. Wij vertalen operationele processen naar commercieel succes. Wij werken voor het MKB en multinationals. Voor organisaties die willen groeien.

MEER WETEN? VRAAG DAN NU ONS GRATIS E-BOOK AAN.

Vraag het gratis e-book of een afspraak aan